Wysłany: 2008-12-04, 20:05 Forum- dyskusja o jego kształcie, liczbie działów etc.
Nie wiem jak pozostałym, ale mi obecny kształt forum zupełnie nie leży. Uważam, że jest za dużo działów i w chwili, gdy większość z nich "nie działa", to nowych userów zwyczajnie odstrasza. Sądzę, że na początku powinny być raczej ogólnikowe kategorie typu RPG, cRPG, Fantastyka, Muzyka, Film etc., a dopiero później, z zależności od tego, jakie systemy, gry, czy książki itd. byłyby najczęściej dyskutowane, należałoby wydzielać odpowiednie działy.
Nie podoba mi się także pomieszanie literatury ogólnej z fantastyką, moim zdaniem ta druga powinna być wyraźnie oddzielona.
Fakt, trochę tego dużo, i jak wchodzę na forum to nic nie widzę... wydaje mi się, że z jednej strony jest takie rozdrabnianie się w tematyce, a z drugiej traktowanie czegoś zupełnie ogólnikowo.
_________________ Bowiem nie ma Historii, jest tylko Apokalipsa. - losowe zdanie z "Myśli romantycznej"